restaurant

Een hapje en een drankje

BEUM beschikt over een uitmuntend restaurant waar men niet alleen voor een lunch, maar ook voor een meergangen diner in de avond terecht kan. Ook is het mogelijk om met grote groepen een lunch en/of diner in het restaurant te gebruiken.

Wandelaars, fietsers en alle recreanten zijn welkom. Op het parkeerterrein aan de rand van Dorst beschikken wij over meer dan 100 parkeerplaatsen. Er is natuurlijk een oplaadpunt voor E-bikes en is er tevens aan een aanlijnplaats voor paarden gedacht.

Je stapt niet zomaar bij BEUM binnen; je komt eerst langs de groente- en kruidentuin, die wordt onderhouden door de cliënten van Idris in het kader van hun dag- en werkbesteding. De kruiden en groenten worden weer verwerkt in de gerechten op de kaart.

 

De kaart

Er is een gevarieerde kaart met veel huisgemaakte lekkernijen. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van plaatselijke streekprodukten; Kruiden, groenten en fruit uit onze eigen tuin, verzorgd door de tuingroep van Amarant, Slagerijprodukten van Slagerij van Kuijk in Bavel, Ijs van de Jacobushoeve uit Dorst en Broodprodukten van de Smaakmakers uit Etten-Leur en Goirle. ( Amarant groep project). 

Onze kaart is seizoensgebonden, 

Hieronder vindt u onze nieuwe menukaart.

Bekijk de menukaart van BEUM

 
 

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd.  Beum is van dinsdag tot donderdag geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds, onze keuken is geopend vanaf 11:00 tot 17:00. Vrijdag, zaterdag en zondag sluiten we om 20:30 uur en neemt de keuken tot 19:00 uur bestellingen aan. Maandag is onze sluitingsdag .Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.