recreatiewoning

Boswachterswoning Surae

Aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, genaamd 'de Boswachterij Dorst, bevindt zich de 'Boswachterswoning Surae'. De woning was van oorsprong een authentieke boswachterswoning. Vanuit de rustig gelegen woning loopt u zo de bossen in om de natuur te gaan verkennen. En als u even geen zin heeft om erop uit te trekken dan biedt de woning voldoende faciliteiten om heerlijk tot rust te komen en waar het goed vertoeven is. In de naast gelegen horecavoorziening Beum kunt u dagelijks terecht voor overheerlijke gerechten!

Voor hoeveel personen?

De vakantiewoning biedt plaats aan 8 personen en is voorzien van woonkamer met houtkachel, keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning beschikt over een kinderstoel en een traphekje. Achter de woning ligt een ruime tuin.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp vakantiehuisje.

boswachterswoning_surea-4.jpg
 
 
boswachterswoning_surea-5.jpg

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd.  Beum is van dinsdag tot donderdag geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds, onze keuken is geopend vanaf 11:00 tot 17:00. Vrijdag, zaterdag en zondag sluiten we om 20:30 uur en neemt de keuken tot 19:00 uur bestellingen aan. Maandag is onze sluitingsdag .Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.